Проектування та реалізація інтернет-магазину торгівлі кондитерськими виробами - Чабан Руслан Віталійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У кваліфікаційній роботі досліджено процес проєктування та реалізації веб-сайту інтернет-магазину кондитерських виробів у контексті сучасного розвитку електронної комерції. Обґрунтовано актуальність створення спеціалізованих онлайн-магазинів, здатних задовольнити зростаючі вимоги споживачів щодо зручності, швидкості обслуговування, різноманітності асортименту та якості сервісу. У роботі проаналізовано особливості функціонування інтернет-магазинів кондитерських виробів, сучасні тенденції електронної торгівлі, зміни споживчих уподобань, а також вплив глобалізації та пандемії COVID-19 на розвиток онлайн-продажів. На основі проведеного аналізу обрано інструментальні засоби та технології розробки. У практичній частині спроєктовано та реалізовано інтернет-магазин з використанням мови програмування Java. Розроблений застосунок забезпечує базовий функціонал електронної комерції: управління каталогом товарів, рубрикацію асортименту, додавання, редагування та видалення товарів, формування корзини покупця, оформлення замовлень та автоматичну відправку інформації про замовлення електронною поштою. Для адміністрування магазину створено зручну адміністративну панель. Отримані результати підтверджують доцільність використання обраних технологій та архітектурних рішень. Розроблений інтернет-магазин є стабільним, функціональним і придатним до подальшої модернізації, зокрема шляхом впровадження рекомендаційних систем, інтеграції з платіжними сервісами, службами доставки та соціальними мережами. Матеріали роботи можуть бути використані у навчальній діяльності та практиці створення інтернет-магазинів у сфері кондитерських виробів. Кваліфікаційна робота складається зі вступу, чотирьох розділів, висновків, списку використаних джерел та додатків. Загальний обсяг роботи становить 48 сторінок
Design and implementation of an online store for confectionery products
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною програмою "Комп'ютерні науки" зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: електронна комерція; інтернет-магазин; веб-сайт; онлайн-торгівля; автоматизація продажів; веб-розробка