Аналіз можливостей системи Odoo для обліку в середовищі Windows - Кшивінський Назарій Михайлович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел з 26 посилань та двох додатків. Текст кваліфікаційної роботи розташований на 63 сторінках та включає 72 рисунки. Робота присвячена аналізу двох безкоштовних версій платформи Odoo, орієнтованої на задачі обліку. Платформа Odoo на українському ринку розглядається як один із претендентів на заміну російської системи 1C. В роботі описано інсталяцію обох платформ і оцінено перспективність впровадження їх для розробки надбудов, впровадження і підтримки їх користувачами в середовищі Windows на українських підприємствах.
Analysis of Odoo system capabilities for accounting in Windows environment
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною програмою "Комп'ютерні науки" зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: Odoo; Odoo Development Environment; Odoo Community Edition; Windows; Ubuntu; PostgreSQL; надбудова; бухгалтерський облік; 1C