Товарознавчі дослідження асортименту і якості м’ясних копченостей та особливості їх митного оформлення - Казюркевич Юлія Сергіївна (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
В даній роботі проаналізовано проблеми та перспективи розвитку світового ринку м’ясних копченостей. Досліджено фактори, що впливають на формування споживних властивостей м’ясних копченостей. Зібрані та узагальнені матеріали, які висвітлюють наукові принципи поліпшення асортименту та якості м’ясних копченостей. Вивчено асортимент м’ясних копченостей, що реалізується у роздрібній торговельній мережі м. Львова. Проведено експертні дослідження якості м’ясних копченостей різних товаровиробників. Представлено особливості митного оформлення м’ясних копченостей в режимі імпорту.
Commodity research on the assortment and quality of smoked meats and the features of their customs clearance
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою «Товарознавство та експертиза в митній справі» зі спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: м’ясні копченості; споживні властивості; сировина; технологія виготовлення; асортимент; митне оформлення