Туристичні ресурси Львівської області: структура та перспективи використання - Ільчишин Андрій Юрійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Практична цінність кваліфікаційної роботи полягає в тому, що розроблені методи аналізу, розрахунки та рекомендації можуть бути використані підприємствами туристичної інфраструктури, що займаються дослідження туристичного потенціалу України. Це означає, що впровадження запропонованих рекомендацій та інноваційного підходу до напрямів підвищення туристичної привабливості Львівської області може покращити якість обслуговування туристів. Кваліфікаційна робота містить практичні рекомендації щодо популяризації пріоритетних напрямів та запровадження інноваційних тенденцій для використання туристичних ресурсів Львівської області. Це допоможе розширити можливості туристичного ринку та забезпечити комфортний та безпечний відпочинок для всіх категорій туристів.
Tourist resources of Lviv region: structure and prospects of use
Кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм і рекреація» освітньо-професійної програми «Туризм». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: туристичні ресурси; туристичний потенціал; туризм; підприємства туристичної інфраструктури; Львівська область; індустрія туризму