Розробка та використання веб-сервісу електронних оголошень для адміністрування наукових праць - Барбітов Володимир Георгійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків та списку з 28 використаних джерел. Основний зміст проекту викладено на 69 сторінках і містить 27 рисунків. У кваліфікаційній роботи розглядається можливості використання типового сайту, веб-сторінки вищого навчального закладу як площадки для сервісу адміністрування студентських наукових проектів зокрема, а у загальному інформаційного (довідкового), адміністративного та комунікативного інструменту. Кваліфікаційна робота досліджує типові, а отже широко доступні веб-сервіси (готові сервіси/типові сайти електронних оголошень), які можна використати для стартової сторінки вищого навчального закладу і у подальшому підключення саме цільового сервісу адміністрування наукових студентських праць; покликана створити модель такого сайту.
Development and use of a web service for electronic announcements for the administration of scientific works
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною програмою "Комп'ютерні науки" зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023.
Keywords: веб-сторінка; веб-сервіси; сайти електронних оголошень