Проектування і реалізація інформаційної системи моніторингу ймовірності банкрутства підприємства - Гудак Віталій Сергійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел і додатків. Основний зміст роботи викладено на 42 сторінках. Робота містить 5 таблиць, 8 рисунків, 2 додатки. Список використаних джерел налічує 24 позиції. Об’єктом дослідження є процес інформаційного забезпечення аналізу фінансового стану підприємства. Предметом дослідження є моделі, методи та засоби створення інформаційної системи для моніторингу ймовірності банкрутства. Метою роботи є проєктування та реалізація ефективної інформаційної системи, яка дозволяє своєчасно оцінювати фінансові ризики підприємств. У першому розділі проаналізовано теоретичні засади банкрутства підприємств і методи його прогнозування. У другому розділі розглянуто інструменти розробки та побудовано архітектуру інформаційної системи. У третьому розділі реалізовано прототип системи, виконано тестування та оцінено її функціональність.У четвертому розділі здійснено порівняльний аналіз з аналогами та економічне обґрунтування доцільності впровадження.
Design and implementation of an information system for monitoring the probability of enterprise bankruptcy
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною програмою "Комп'ютерні науки" зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: банкрутство; інформаційна система; фінансовий ризик; аналіз; прогнозування; автоматизація