Удосконалення рецептурного складу виробів із пісочного тіста - Палько Наталія Степанівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2022)
Кваліфікаційна робота магістра присвячена удосконаленню рецептурного складу виробів із пісочного тіста. У роботі досить повно розглянуто особливості технології виробів із пісочного тіста, шляхи підвищення якості тортів і тістечок, сучасні тенденції їх оздоблення, контроль та управління якістю виробів із пісочного тіста. На основі власних спостережень і проведених експериментальних досліджень удосконалено технологічну схему виробництва пісочних тістечок. На базі ТзОВ “Хліб-Трейд” pозроблено і затверджено рецептури та технологічні інструкції на пісочні тістечка кошички “Львівські” та кільця “Осінні”. Проведено контроль якості готової продукції. Досліджено вплив нетрадиційної сировини на харчову і біологічну цінність виробів. Розраховано соціально-економічний ефект від впровадження нових кондитерських виробів у виробництво.
Improving the recipe composition of shortcrust pastry products
Кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Харчові технології” зі спеціальності 181 “Харчові технології”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2022.
Keywords: тістечка; сировина; споживні властивості; виробництво; технологія; якість; асортимент; рецептура; технологічна інструкція