Делегування повноважень та функціональної відповідальності в менеджменті - Горбатюк Соломія Володимирівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
У роботі розглянуто теоретичні засади делегування повноважень та функціональної відповідальності в менеджменті. Узагальнено делегування повноважень як передумову ефективності управлінських рішень. Проаналізовано практичне впровадження розподілу елементів організації: обов’язків, повноважень, відповідальності у ТзОВ «Інкомтранс». Досліджено процес делегування повноважень та функціональної відповідальності керівником в управлінській діяльності організації. Обґрунтовано напрями щодо делегування повноважень як чинника підвищення ефективності управлінських рішень на підприємстві. Розроблено пропозиції щодо оптимізації системи розподілу повноважень і відповідальності у ТзОВ «Інкомтранс»
Delegation of powers and functional responsibility in management
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня «бакалавр» за освітньо-кваліфікаційною програмою «Менеджмент» зі спеціальності 073 «Менеджмент» Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023
Keywords: делегування; повноваження; керівник; відповідальність; ефективність роботи; підлеглі; управління; делегування повноважень; форми передачі повноважень; етапи розвитку делегування