Основні напрями державної інформаційної політики західноєвропейських країн - Шевчук Діана Володимирівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
Дослідження включає аналіз законодавчого базису, успіхів та викликів, які стикаються країни Західної Європи у сфері державної інформаційної політики. Результати можуть слугувати важливим джерелом інформації для розробки та вдосконалення національної інформаційної стратегії в Україні та інших країнах, які прагнуть вдосконалити свої інформаційні політики. У роботі розглядаються вплив інформаційних технологій на суспільство, а також роль держави у формуванні та регулюванні інформаційного середовища. Додатковий акцент робиться на визначенні тенденцій та інновацій, що відзначають сучасну державну інформаційну політику у Західній Європі. Дослідження покликане розкрити ефективні практики та надати висновки, які можуть слугувати основою для вдосконалення державної інформаційної політики в Україні, а також інших країнах, що прагнуть до модернізації свого інформаційного простору
The main directions of state information policy in Western European countries
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою “Міжнародні економічні відносини” зі спеціальності “Міжнародні економічні відносини”. – Львівський торговельно -економічний університет. Львів. 2024.
Keywords: державна інформаційна політика; інформаційні технології; управління інформацією; кібербезпека