Товарознавче оцінювання асортименту та якості і особливості митного оформлення килимів та килимових виробів машинного способу виробництва - Товт Анастасія Федорівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2022)
У роботі розглянуто споживні властивості та асортимент килимів та килимових виробів машинного способу виробництва, проведені дослідження фізико-механічних показників цих виробів, проаналізовані переваги килимів із натуральних волокон на споживчому ринку. Узагальнено основні фактори, які впливають на формування споживних властивостей килимів та килимових виробів. У цій роботі, наводяться методи оцінки рівня якості килимових виробів та аналіз їх результатів дослідження. На базі виконаної роботи та її результатів обгрунтовано висновки та запропоновані рекомендації, щодо підвищення ефективності діяльності підприємства.
Commodity assessment of the range and quality and features of customs clearance of carpets and rugs of machine production
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою «Товарознавство та експертиза у митній справі» зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2022.
Keywords: килими та килимові вироби машинного способу виробництва; лінійні розміри; маса килима; маса ворсу на 1 м2.