Управлінські рішення як результат професійної діяльності менеджера - Poздoльcький Biктop Юрійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Об’єкт дослідження – модель сучасного менеджера та управлінські рішення, які він приймає. Предмет дослідження – управлінські рішення як результат професійної діяльності менеджера. Мета дослідження – вивчення, аналіз та представлення основних напрямів щодо формування професійної діяльності менеджера та управлінських рішень, які приймаються в ПП «Флюгер-Пласт». Методи наукових досліджень: теоретично-методичний; системно- дослідницький; порівняння; фінансово-економічний; фінансово-статистичний; прогнозно-фінансовий. Розглянуто характеристику управлінського рішення як окремого засобу впливу менеджера а також сучасні технології та моделі прийняття управлінських рішень в професійній діяльності менеджера. Досліджено загальну організаційно-економічну характеристику організації, технології та методи прийняття менеджерами управлінських рішень в ПП «Флюгер-Пласт» Сформовано пропозиції щодо покращення прийнятя управвлінських рішень менеджерами ПП «Флюгер-Пласт».
Managerial Decisions as a Result of a Manager’s Professional Activity
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент» зі спеціальності 073 “Менеджмент”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: менеджмент; управління; менеджер; управлінські рішення; професійна діяльність; кризові ситуації