Формування системи відбору працівників в організації - Цьолка Анастасія Богданівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі розглянуто формування системи відбору працівників на підприємстві. Узагальнено сутність та технології системи відбору персоналу. Проаналізовано систему підбору працівників на досліджуваному підприємстві. Виявлено ефективність функціонування методів відбору персоналу в організації. Обґрунтовано необхідність використання методів підбору і оцінювання персоналу. Розроблено етапи для впровадження нової ефективної системи відбору кадрів для даного підприємства.
Formation of the employee selection system in the organization
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою “Менеджмент” зі спеціальності 073 “Менеджмент”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024.
Keywords: система відбору персоналу; управління персоналом; швейна фабрика; працівники