Удосконалення засобів реклами та PR підприємств - Синишин Назарій-Василь Тарасович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню теоретичних основ реклами та PR у сучасному бізнесі, а також аналізу рекламної та PR-діяльності ПрАТ «Львівський Холодокомбінат» ТМ «Лімо». Розглянуто сутність і роль реклами та PR у формуванні іміджу підприємства. Особливу увагу приділено методам оцінки ефективності рекламних та PR-заходів, що дозволяють визначити їх вплив на розвиток компанії. Проаналізовано маркетингове середовище ПрАТ «Львівський Холодокомбінат» ТМ «Лімо», подано економічну характеристику та оцінку рекламних і PR-інструментів, які використовує підприємство. Запропоновано напрями вдосконалення рекламної та PR-діяльності компанії, розроблено стратегії покращення рекламної діяльності ТМ «Лімо» та визначено способи оптимізації PR-комунікацій для підвищення впізнаваності бренду та конкурентних переваг підприємства.
Іmprovement of advertising and PR methods for an enterprise
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою “Реклама у бізнесі” зі спеціальності 061 “Журналістика”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025
Keywords: реклама; PR; маркетингове середовище; імідж бренду; рекламна кампанія; PR-стратегія; методи оцінки; ефективність