Управління організаційними змінами на підприємстві - Вовк Володимир Ігорович (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
У роботі розглянуто теоретико-методологічні засади управління організаційними змінами. З’ясовано основні дефініції таких понять як “організаційні зміни”, “управління змінами” та “управління організаційними змінами”. Розглянуто основні інструменти управління організаційними змінами, виділено їх переваги та особливості використання. Проаналізовано особливості процесу управління організаційними змінами на прикладі ФОП “Вовк О.Л.”. Оцінено результати фінансово-господарської діяльності підприємця та особливості механізму управління організаційними змінами. Виявлено переваги та недоліки процесу управління організаційними змінами на підприємстві. Описано основні зміни, які відбулися у бізнесі підприємця протягом кількох останніх років, та заплановані зміни на найближчу перспективу. Розроблено рекомендації щодо напрямів вдосконалення процесу управління організаційними змінами у ФОП “Вовк О.Л.” із застосуванням перспективних сучасних методів управління змінами. Запропоновано варіант діагностики середовища підприємства як важливої складової підвищення ефективності управління організаційними змінами
Management of organisational changes at the enterprise
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою “Менеджмент” зі спеціальності 073 “Менеджмент”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023
Keywords: зміни; організаційні зміни; управління організаційними змінами; інструменти управління змінами; методи управління змінами