Готельно-ресторанний бізнес в Буковелі - Суляк Лілія Андріївна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі розглянуто природний та туристичний потенціал Буковелі та історичні аспекти розвитку курорту «Буковель». Досліджено основних гравців ринку індустрії гостинності Буковелі, попит та пропозиції послуг готельно-ресторанного бізнесу регіону. Охарактеризовано стратегії розвитку та управління готельно-ресторанним бізнесом в Буковелі . Окреслено інноваційні підходи до розвитку індустрії гостинності. Інноваційні підходи до розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Буковелі здатні значно підвищити якість обслуговування, привабливість курорту та конкурентоспроможність на ринку. Впровадження сучасних технологій, екологічних практик, персоналізація послуг та розвиток нових концепцій відпочинку створюють умови для стійкого розвитку та залучення нових категорій гостей. Буковель має всі передумови для того, щоб стати зразком інноваційного курорту не лише в Україні, але й на міжнародному рівні.
Hotel and restaurant business in Bukovel
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Готельно-ресторанна справа” зі спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024
Keywords: готельно-ресторанний бізнес; інновації; Буковель