Формування конкурентних переваг організації - Мозіль Ірина Андріївна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
В кваліфікаційній роботі розглянуто теоретико-методологічні умови формування конкурентних переваг організації. На тлі зростаючої конкуренції та технологічного прогресу організації стикаються з численними проблемами, пов’язаними з підтримкою та підвищенням своїх конкурентних переваг. Це дослідження досліджує стратегії, які використовують підприємства для формування та підтримки конкурентних переваг, виклики і наслідки, з якими вони стикаються. Проведено аналіз фінансових результатів діяльності ТОВ «Пілігрим Захід» та на основі них зроблені висновки. Оцінено прибутковість та фінансову стійкість, конкурентоспроможність. Запропоновано заходи впровадження інтернету речей (IoT) для відстеження вантажів, удосконалення підприємства шляхом впровадження систем моніторингу та маршрутизації.
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент» зі спеціальності 073 «Менеджмент» – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024.
Keywords: конкурентні переваги; підприємство; фактори; конкурентоспроможність; конкурентне середовище; ринок; технології та інновації.