Розробка промо вебінару для підприємства в соціальних мережах - Майсук Марія Романівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У роботі подано комплексну стратегію створення та просування промо вебінару для ТМ Frosh у соціальних мережах, що інтегрує сучасні підходи до цифрового маркетингу, спрямовані на екосвідому аудиторію. Систематизовано підхід до планування вебінару з урахуванням специфіки бренду екологічно чистих мийних засобів, включаючи вибір теми, структури, інтерактивних елементів і таргетованої реклами, адаптованих до потреб цільової аудиторії (жінок 25–55 років, міських жителів України). Запропонована модель поєднує освітній контент, демонстрацію продуктів і лідогенерацію, що дозволяє досягти синергії між просуванням бренду та залученням клієнтів. Новизна також полягає у детальному аналізі використання комбінації платформ (Zoom, Instagram Live, YouTube) для максимізації охоплення та довгострокового ефекту, а також у розробці стратегії співпраці з інфлюенсерами та оптимізації хештегів для підвищення видимості контенту в соціальних мережах. Прогноз ефективності вебінару, заснований на ринкових даних і попередніх кампаніях Frosh, додає наукової обґрунтованості пропонованим рішенням.
Development of a promotional webinar for an enterprise in social networks
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою «Реклама у бізнесі» зі спеціальності 061 «Журналістика». Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025
Keywords: комунікації; інтерактивний контент; промовебінар; соціальні мережі; еко-продукти; інфлюнсери