Особливості роботи закладів формату "dark kitchen" - Наконечна Діана Мар’янівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У роботі розглянуто теоретичні аспекти поняття закладів формату “dark kitchen”, а також організація і технологія обслуговування у закладах формату “dark kitchen”. Проведена характеристика підприємства «Osama sushi» (м. Львів) та аналіз роботи конкурентів досліджуваного закладу. Проаналізовано сучасні методи покращення роботи закладів формату “dark kitchen”, а також запропонована смарт-модель роботи закладу.
Peculiarities of the operation of establishments of the "dark kitchen" format
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" зі спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024.
Keywords: ресторанне господарство; он-лайн замовлення; dark kitchen; конкуренти; роли; методи; оцінка ефективності