Організування логістичного управління збутовою діяльністю підприємства - Кіндрат Костянтин Костянтинович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
В роботі розкриваються теоретичні аспекти поняття логістичного управління збутовою діяльністю підприємства, висвітлено роль посередницької діяльності у сфері логістичної системи розподілу. Наводиться аналіз господарської діяльності досліджуваного підприємства, а саме його організаційної, фінансової та логістичної діяльності. Розглянута організаційно-економічна характеристика досліджуваного підприємства, характеристика основних показників його діяльності, включаючи аналіз фінансового стану та платоспроможності. Розроблено рекомендації та внесено пропозиції з метою покращення збутової діяльності шляхом використання інноваційних логістичних операцій
Organizing logistic management of the enterprise's sales activities
Кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Логістика та менеджмент продажів» зі спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: збутова діяльність; логістичне управління; обсяги реалізації; посередник