Оцифрування в туризмі - Вархоляк Христина Вікторівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2022)
У роботі розглянуто поняття процесу оцифрування туристичної індустрії. Проаналізовано сучасний стан оцифрування туризму, зокрема на території України. Визначено туристичні ресурси, відповідно до видів туризму, та їхнє використання для формування іміджу країни чи туристичного регіону в аспекті оцифрування. Досліджено можливості використання технологій та інформаційних систем, як основи розвитку та впровадження оцифрування. Висвітлено проблеми та перспективи впровадження і використання технологічних рішень в сфері туризму
Digitization in tourism
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2022
Keywords: оцифрування; віртуальний туризм; цифровізація; сучасні технології; тенденції туризму