Проектування та реалізація web-ресурсу для торгівлі медичним обладнанням - Гнатюк Юлія Андріївна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
Робота складається зі вступу, трьох розділів, висновку, списку використаних джерел з 21 позиції. Основний зміст роботи викладено на 66 сторінках і містить 30 рисунків. У першому розділі розглядаються основні аспекти веб-сайтів у сфері продажу медичного обладнання. Зокрема, огляд сучасних тенденцій у дизайні та розробці веб-сайтів, аналіз функціональних та дизайнерських аспектів офіційних веб-сайтів для торгівлі медтехнікою, визначення потреб та очікувань від веб-сайту, а також аналіз аудиторії та конкурентів. Використання технологій веб-застосунків дозволяє автоматизувати ці процеси та підвищити їх ефективність. У другому розділі розглядаються технології, що використовувалися для розробки веб-застосунку. Зокрема, основи розробки в React, використання Next.js для створення та оптимізації веб-застосунків, огляд та використання Tailwind CSS для стилізування компонентів, поглиблений огляд та використання Firestore для зберігання даних, а також переваги та обмеження NoSQL баз даних. Ці технології забезпечують високу продуктивність, гнучкість та зручність використання [6]. Третій розділ висвітлює проектування та реалізацію web-сайту для підприємства з медичним обладнанням: проектування структури веб-сайту; процес розробки компонентів та інша реалізація веб-ресурсу; тестування та відлагодження.
Design and implementation of a web resource for trading medical equipment
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною програмою "Комп'ютерні науки" зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024.
Keywords: веб-сайт; медичне обладнання; React; Next.js; Tailwind CSS; Node.js