Споживчий ринок як імператив заохочення розвитку соціальної відповідальності міжнародного бізнесу в Україні - Цимбаліста Христина Миколаївна (Львівський торговельно-економічний університет, 2022)
В роботі розглянуті основні напрями міжнародного бізнесу, а саме: форми, види та причини. Оцінено основні методологічні підходи до визначення споживчого ринку. Досліджено напрями розвитку споживчого ринку в опосередкуванні взаємопов’язаного механізму «людина -суспільство». Проаналізовано стан споживчого ринку. Визначено роль зовнішньоекономічної політика у формуванні споживчого ринку. Окреслено вплив грошово-кредитної політика України на динаміку розвитку споживчого ринку. Досліджено соціальну відповідальність бізнесу у формуванні споживчого ринку. Розглянуто індивідуалізацію споживчого ринку як ефективну умову розвитку сучасної економіки. Запропоновано ефективні підходи до формування стандартів соціальної відповідальності та перспективні напрями розвитку споживчого ринку в Україні.
Consumer market as an imperative to encourage the development of social responsibility of international business in Ukraine
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “Магістр” за освітньо-професійною програмою Міжнародні економічні відносини зі спеціальності Міжнародні економічні відносини. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2022.
Keywords: міжнародний бізнес; грошово-кредитна політика; соціальна відповідальність; споживчий ринок; зовнішньоекономічна політика