Розробка плану маркетингу підприємства - Хлопась Назар Васильович (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі висвітлено сутність плану маркетингу, його різновиди і призначення. Визначено особливості реалізації маркетингових планів. Досліджено світовий та український ринок алкогольних напоїв. Охарактеризовано діяльність ТОВ «Баядера логістик», його маркетигову активність і стан конкуренції на ринку. Визначено ставлення цільової аудиторії до алкогольних напоїв після повномасштабного вторгнення за допомогою соціологічного досілдження. Подано структуру плану маркетингу для підприємства. Обгрунтовано комплекс комунікаційних заходів для плану маркетингу ТОВ «Баядера логістик».
Development of the enterprise's marketing plan
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою «Маркетинг» зі спеціальності «Маркетинг». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024
Keywords: план маркетингу; конкурентні переваги; маркетинг-мікс; алкогольні напої; споживчі настрої