Інформація і комунікації як засоби виконання функцій менеджменту - Гладиш Дмитро Вікторович (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
У роботі досліджено теоретичні аспекти здійснення інформаційно-комунікаційного процесу. Здійснено аналіз фінансово-економічного стану ТзОВ «Дізал Груп». Проаналізовано особливості інформаційно-комунікаційного процесу в ТзОВ «Дізал Груп» та його ефективність за різними групами взаємозв’язків підприємства. Визначено шляхи удосконалення інформаційно-комунікаційного процесу в ТзОВ «Дізал Груп» та наведено відповідні рекомендації.
Information and communications as means of performing management functions
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Менеджмент» спеціальності 073 «Менеджмент». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023.
Keywords: управління; інформаційно-комунікаційний процес; комунікації; інформація; автоматизація; інформаційні потоки; трудовий колектив