Інформаційно-комунікаційний механізм стратегічного менеджменту організацій. - Барабаш Йосип Петрович (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі розкрито концептуальні основи та системні інструменти інформаційно-комунікаційного механізму стратегічного менеджменту організації. Досліджено ефективність інформаційно-комунікаційного механізму забезпечення менеджменту організації ТОВ «ЗОЛОЧІВАГРОБУД». За результатами дослідження обґрунтовано та запропоновано впровадження інформаційних систем та технологій для підтримки стратегічного менеджменту ТОВ «ЗОЛОЧІВАГРОБУД».
Information and communication mechanism of strategic management of organizations.
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою “Менеджмент” зі спеціальності 073 “Менеджмент”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024.
Keywords: інформація; комунікації; інформаційно-комунікаційний механізм; інформаційні системи; інформаційні технології; система менеджменту організації; стратегічний менеджмент організації; ефективність