Просування бренду на ринку послуг - Підляський Юрій Романович (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
Досліджено теоретичні основи формування та функціонування системи управління брендами. Визначено роль маркетингових комунікацій у просуванні бренду та особливості стратегії просування бренду на ринку послуг в мережі Інтернет. Охарактеризовано особливості формування та просування бренду на ринку туристичних послуг. Досліджено кон’юнктуру ринку туристичних послуг в Україні. Здійснено аналіз маркетингової діяльності туристичного оператора «Join UP!» та проведена оцінка результативності його маркетингової стратегії просування. Проведено опитування споживачів з метою дослідження стратегії просування туристичного оператора «Join Up!» в соціальних мережах Сформульовано напрями покращання просування бренду туристичного оператора «Join Up!». На основі аналізу результатів соціологічного дослідження зроблені висновки та надані рекомендації щодо напрямів удосконалення маркетингової діяльності при просуванні бренду послуг туристичного оператора «Join Up!» в соціальних мережах.
Promotion of the Brand in the Services Market
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою «Маркетинг» зі спеціальності 075 «Маркетинг». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024
Keywords: маркетингові комунікації; стратегія просування; бренд; соціальна мережа; ринок туристичних послуг