Шляхи покращення конкурентоспроможності національної продукції на міжнародному ринку - Марченко Христина Володимирівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
В роботі розглянуті теоретичні засади та умови виникнення конкуренції в ринковій економіці, визначено управлінський консалтинг як система методів і технологій та аналіз конкурентних переваг підприємства. Досліджено конкурентоспроможність підприємства та його продукції на зовнішньому ринку. Представлено аналіз та характеристика діяльності підприємства ПП «Престиж буд стиль. Визначено пріоритети маркетингової діяльності підприємства ПП «Престиж буд стиль» та особливості реалізації діяльності підприємства на зовнішньому ринку. Обгрунтовані перспективні напрями розвитку зовнішньоекономічної діяльності та визначено напрями вдосконалення маркетингової діяльності підприємства ПП «Престиж буд стиль»
Ways to increase the competitiveness of national products in the international market
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою “Міжнародні економічні відносини” зі спеціальності “Міжнародні економічні відносини”. – Львівський торговельно -економічний університет. Львів. 2024.
Keywords: конкуренція; маркетингова діяьність підприємства; конкурентоспромжність продукції; управлінський консалтинг