Українська молодіжна преса - Стасів Руслана Романівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
У роботі розглянуто ретроспективу розвиту української молодіжної преси в Україні та її вплив на молодь і суспільство. Узагальнено роль української молодіжної преси у формуванні світогляду та культурної ідентичності молодого покоління. Проаналізовано сучасні українські молодіжні видання. Виявлено галузі та напрямки для подальшої перспективи розвитку української молодіжної преси. Обґрунтовано важливість розвитку української молодіжної преси. Розроблено перспективи для подальшого розвитку української молодіжної преси.
Ukrainian Youth Press
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною "Реклама у бізнесі" програмою "Реклама у бізнесі" зі спеціальності 061 "Журналістика. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів, 2023
Keywords: преса; молодіжна преса; ЗМІ (засоби масової інформації); видання