Облік і аналіз витрат на оплату праці на підприємстві - Конопацький Борис Володимирович (Львівський торговельно-економічний університет., 2023)
У кваліфікаційній роботі проведено дослідження економічної сутності заробітної плати, визначено види та форми оплати праці, як об’єкт обліку та аналізу на підприємстві; досліджено теоретичні аспекти обліку витрат на оплату праці на підприємстві; розкрито теоретичні аспекти аналізу витрат на оплату праці на підприємстві. Визначено документальне оформлення операцій з оплати праці на підприємстві; досліджено організацію та методику нарахування заробітної плати на підприємстві; розкрито організацію та методику синтетичного та аналітичного обліку витрат на оплату праці на підприємстві. Розкрито організацію та методику аналізу трудових ресурсів на підприємстві; проведено аналіз трудових ресурсів на підприємстві та аналіз витрат на оплату праці на підприємстві. На основі проведеного дослідження обліку й аналізу витрат на оплату праці на підприємстві сформовано відповідні висновки та пропозиції.
Accounting and analysis of labor costs at the enterprise
Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього рівня магістра за спеціальністю 071 “Облік і оподаткування”. Львівський торговельно-економічний університет. Львів, 2023.
Keywords: праці; витрати на оплату праці; облік; звітність; аналіз; контроль.