інноваційних Інтернет-технологій у ресторанному бізнесі - Довбуш Олег Михайлович (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі розглянуто теоретичні основи використання Інтерне-технологій в діяльності закладів ресторанного господарства. Узагальнено суть і значення інтернет-техологій, які використовуються при наданні основних і додаткових послуг ресторану. Обґрунтовано доцільність використання інтерне-технологій на прикладі піцерії «Леополі». Запропоновано алгоритм впровадження інноваційних інтернет-технологій в закладі ресторанного господарства (електронного меню) та окреслено конкретні переваги та недоліки реалізації інноваційних інтернет-технологій для удосконалення процесу обслуговування та залучення потенційних споживачів.
Use of innovative Internet technologies in the restaurant business
Кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Готельно-ресторанна справа” зі спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024.
Keywords: заклад ресторанного господарства; інновації; інтернет-технології