Сучасні напрями розвитку економіки, підприємництва, технологій та їх правового забезпечення - Колектив авторів (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У збірнику представлені тези доповідей, які оприлюднені на Науковій конференції студентів “Сучасні напрями розвитку економіки, підприємництва, технологій та їх правового забезпечення”, яка відбулася у Львівському торговельно-економічному університеті 29-30 травня 2025 року. Збірник рекомендований науковцям та науково-педагогічним працівникам вищих навчальних закладів і наукових установ, аспірантам, студентам, практичним працівникам і широкому читацькому загалу.
Modern trends in the development of the economy, entrepreneurship, technologies and their legal support
Сучасні напрями розвитку економіки, підприємництва, технологій та їх правового забезпечення: матеріали Наукової конференції студентів / відповід. за вип. : проф. Семак Б. Б.Львів : вид-во Львівського торговельно-економічного університету, 2025. - 844 с.
Keywords: економіка; розвиток; підприємництво; технології; бухгалтерський облік; фінанси; менеджмент; торгівля; логістика; маркетинг; реклама в бізнесі; міжнародні економічні відносини; туризм; готельно-ресторанна справа; управління якістю; товарознавство; право; комп'ютерні науки; студентська конференція