Оцінювання якості обслуговування в готелях - Ратушна Христина Тарасівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Робота присвячена оцінюванню якості обслуговування в готелях, що є одним з ключових факторів, що визначають успішність і конкурентоспроможність готельного бізнесу. В роботі розглянуто теоретичні аспекти якості обслуговування, критерії оцінки, а також сучасні методи вимірювання рівня обслуговування, що використовуються в готельній індустрії. Проаналізовано основні фактори, які впливають на сприйняття якості обслуговування клієнтами, зокрема рівень професіоналізму персоналу, комфорт номерів, своєчасність та ефективність надання послуг, а також вплив інфраструктури готелю. Важливу роль в оцінюванні якості обслуговування відіграють зворотний зв'язок від клієнтів і системи контролю якості, які дозволяють оперативно виявляти недоліки та покращувати рівень послуг. Дослідження включає практичні аспекти оцінювання якості обслуговування в готелях через анкетування, інтерв'ю з гостями та аналіз відгуків. На основі проведеного аналізу розроблені рекомендації для вдосконалення системи управління якістю обслуговування в готелях, що сприятиме підвищенню рівня задоволеності клієнтів та зміцненню репутації готельних підприємств.
Evaluating the quality of service in hotels
Кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Готельно-ресторанна справа” зі спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: готель; якість; послуга