Сучасні системи просування та реалізації туристичних продуктів - Яремчук Олександр Юрійович (My University, 2025)
Дослідження присвячене обґрунтуванню розвитку сучасної системи просування та реалізації туристичних продуктів в умовах діючого туристичного підприємства. Актуальність дослідження підтверджується необхідністю наукового осмислення системи просування і реалізації туристичного продукту як комплексного результату управлінських дій туристичного підприємства. Визначено поняття туристичного продукту та його класифікаційні ознаки. Проаналізовано стратегічні управлінські рішення щодо розвитку туристичного підприємства. Проаналізовано використання високотехнологічних комунікаційних ресурсів для забезпечення комунікацій зі споживачами. Надано рекомендації з удосконалення планування для посилення конкурентних позицій. Запропоновано здійснювати моніторинг внутрішнього і зовнішнього середовища підприємства. Сформовано пропозиції щодо можливостей використання цільового підходу до управління системою просування і реалізації туристичного продукту в умовах війни. Надано рекомендації з розширення комплексу послуг і запровадження продажу інклюзив-турів та пекідж-турів. Для прогнозного аналізу прибутку запропоновано використовувати аналіз беззбитковості. Надано рекомендації з щодо сучасних методів управління.
Modern Systems of Promotion and Sale of Tourist Products
Кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Туризм” зі спеціальності 242 “Туризм і рекреація”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: туристичний продукт; туристичне підприємство; споживач; конкурентоспроможність; інновації; управлінські рішення; зовнішнє середовище