Організація як об’єкт менеджменту - Пацкан Юліанна Ігорівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
У роботі визначено теоретичні засади функціонування організації управлінських процесів. Зроблено організаційно-економічний аналіз діяльності об’єкта дослідження. Визначено основні процеси та показники діяльності ТВК “МУКАЧІВСЬКИЙ МІСЬККООПТОРГ”. Визначено складові управління у ТВК “МУКАЧІВСЬКИЙ МІСЬККООПТОРГ”. Запропоновано напрями формування ефективності системи управління процесами у ТВК “МУКАЧІВСЬКИЙ МІСЬККООПТОРГ”. Охарактеризовано заходи із підвищення рівня конкурентоспроможності ТВК МУКАЧІВСЬКИЙ МІСЬККООПТОРГ”. Наведено заходи із удосконалення процесу управління у ТВК “МУКАЧІВСЬКИЙ МІСЬККООПТОРГ”.
Organization as an object of management
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою “Менеджмент” зі спеціальності 073 “Менеджмент”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023.
Keywords: організація; менеджмент; об’єкт; функції менеджменту; управління