Розробка ледінг сторінок магазину - Гельмас Микола Андрійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
Кваліфікаційна робота присвячена розробці та оптимізації лендінг-сторінки для інтернет магазину. Основна мета дослідження полягала в аналізі сучасних методів створення ефективних лендінг-сторінок, які б підвищували конверсію та залучення користувачів. У теоретичній частині роботи розглянуто принципи побудови лендінг-сторінок, основні стратегії SEO-оптимізації, а також використання аналітичних інструментів для моніторингу ефективності. Практична частина включає розробку лендінг-сторінки з використанням сучасних веб-технологій, таких як HTML5, CSS3, JavaScript та фреймворків, що забезпечують адаптивний дизайн. Було проведено комплексне тестування створеної сторінки, включаючи функціональне тестування, тестування безпеки та продуктивності.
Development of landing pages for the store
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною програмою "Комп'ютерні науки" зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024.
Keywords: лендінг-сторінка; оптимізація; конверсія; SEO; аналітичні інструменти; веб-технології; адаптивний дизайн; тестування