Мотивування в системі менеджменту організації - Копин Ізабелла Артурівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі розглянуто теоретичні основи мотивування в системі менеджменту організації. Узагальнено мотиваційні процеси та формування мотиваційного клімату в системі менеджменту організації. Проаналізовано застосування мотивування в системі менеджменту ТОВ «ЮМУГРУП». Обґрунтовано основні напрями формування ефективного мотиваційного механізму у ТОВ «ЮМУГРУП». Розроблено організаційні заходи з удосконалення мотивування в системі менеджменту ТОВ «ЮМУГРУП».
Motivation in the management system of the organization
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня «бакалавр» за освітньо-кваліфікаційною програмою «Менеджмент» зі спеціальності 073 «Менеджмент» Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024.
Keywords: мотивація; розвиток; конкурентоспроможність; відповідальність; моделі; активізація; персонал; управління; організація