Дослідження особливостей рекламної та PR-діяльності підприємства в соціальних медіа - Жовнір Віталій Дмитрович (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
У роботі розглянуто особливості рекламної та PR-діяльності підприємства "Нова пошта" в соціальних медіа. Висвітлено різні види реклами, функції та завдання, а також засоби рекламної комунікації, використовувані компанією. Досліджено роль PR-комунікацій у формуванні іміджу підприємства та спілкуванні з різними зацікавленими сторонами. Оцінено сприйняття цільовими аудиторіями інтернет-комунікацій компанії та запропоновано шляхи покращення комунікаційної стратегії. Робота надає рекомендації щодо ефективного використання соціальних медіа для досягнення маркетингових цілей та позитивного сприйняття бренду "Нова пошта".
Research on the characteristics of advertising and PR activities of a company in social media
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою «Реклама у бізнесі» зі спеціальності 061 «Журналістика». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023
Keywords: рекламна діяльність; PR-діяльність; підприємство; соціальні медіа; види реклами; функції реклами; завдання реклами; засоби реклами; роль PR-комунікацій; цільові аудиторії; оцінка сприйняття; комунікаційна стратегія; покращення стратегії