Формування стратегії менеджменту організації - Наливайко Юлія Анатоліївна (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
У роботі оглянуто теоретичні засади процесу формування стратегії менеджменту організації. Систематизовано класифікацію стратегій. Досліджено та оцінено особливості стратегічного управління приватним підприємством «Піцца «Наполетана». Наведено пропозиції для усунення виявлених недоліків в процесі стратегічного управління підприємством «Піцца «Наполетана» та визначені шляхи подальшої оптимізації цього процесу.
Formation of the management strategy of the organization
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Менеджмент» спеціальності 073 «Менеджмент». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023.
Keywords: стратегія; система; менеджмент; політика; стратегічне управління; стратегічне планування; реалізація; плани; оперативна робота; трудовий колектив; керівник