Облік і контроль експорту сільськогосподарської продукції підприємствами оптової торгівлі - Тимошенко Володимир Петрович (Львівський торговельно-економічний університет., 2025)
Розкрите питання змісту та економічної сутності експорту сільськогосподарської продукції підприємствами оптової торгівлі. Розглянуто нормативно-правове регулювання та податкове адміністрування режиму експортного забезпечення сільськогосподарської продукції. Висвітлено теоретичні підходи до побудови обліку та контролю експорту сільськогосподарської продукції на підприємствах оптової торгівлі. Розкрито питання первинного обліку експортних операцій, а також висвітлено питання обліку експортних операцій та досліджено особливості здійснення комісійних операцій при експорті сільськогосподарської продукції підприємствами торгівлі. Розглянуто основні концепції внутрішнього контролю експортних операцій, руху товарних запасів та результатів діяльності підприємств оптової торгівлі.
Accounting and control of agricultural product exports by wholesale trade enterprises
Кваліфікаційна робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра ОПП “Облік і оподаткування” за спеціальністю 071 “Облік і оподаткування”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів, 2025.
Keywords: облік; контроль; експорт; сільськогосподарська продукція; оптова торгівля; комісійні операції; доходи; витрати; результати діяльності; організація обліку.