Розробка рекламної кампанії як складової стратегії просування кондитерських виробів - Польовська Галина Степанівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі проаналізовано теоретичні засади формування та реалізації рекламної кампанії та принципи реклами кондитерських виробів. Проведено аналіз процесу розробки бренду та позиціонування на ринку кондитерських виробів та оцінку рекламної кампанії “Фаст Фуд Франчайзинг Груп”. Обґрунтовано напрями розвитку реклами кондитерских виробів в контексті європейської інтеграції та домінанти розвитку ринку кондитерських виробів в Україні.
Development of an advertising campaign as a component of the strategy for the promotion of confectionery products
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою “Реклама у бізнесі” зі спеціальності 061 “Журналістика”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024
Keywords: рекламна кампанія; комунікаційна політика; стратегія просування; брендинг; позиціонування