Організаційно – розпорядчі методи в системі менеджменту організації - Бадунь Микола Романович (Львівський торговельно-економічний університет, 2022)
У роботі розглянуто теоретичні засади організаційно-розпорядчих методів в системі менеджменту організації. Узагальнено організаційно-стабілізуючих та розпорядчих методів у системі менеджменту. Проаналізовано використання організаційно-розпорядчих методів в системі менеджменту ТзОВ ТВК «Під боком». Виявлено проблеми, щодо застосування методів розпорядчого впливу в управлінні організацією. Обґрунтовано шляхи щодо удосконалення застосування організаційно – розпорядчих методів управління у ТзОВ ТВК «Під боком». Розроблено пропозиції щодо покращення застосування організаційно-стабілізуючих та розпорядчих методів управління у ТзОВ ТВК «Під боком».
Organizational - administrative methods in the management system of the organization
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня «бакалавр» за освітньо-кваліфікаційною програмою «Менеджмент» зі спеціальності 073 «Менеджмент» Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2022.
Keywords: методи управління; система менеджменту; організаційно-стабілізуючі методи; розпорядчі методи; персонал; напрями удосконалення; трудова дисципліна; виконавча дисципліна