Організація додаткових послуг у готельному підприємстві та шляхи її удосконалення - Маційовська Олена Андріївна (Львівський торговельно-економічний університет, 2022)
У роботі розглянуто теоретичні та прикладні аспекти організації додаткових послуг у готельному підприємстві. Узагальнено суть і особливості готельних послуг; встановлено структуру готельного продукту у системі середовища гостинності. Проаналізовано практику господарювання апарт-готелю “ANTARES” (м. Львів) в цілому та організацію надання основних та додаткових послуг. Обґрунтовано напрями підвищення якості обслуговування гостей у готельному підприємстві через розширення та удосконалення системи додаткових послуг, а саме запропоновано впровадження інноваційних способів організації функціонального простору, CRM-системи управління взаємовідносинами з гостями та маркетингові інновації підвищення якості готельного продукту.
Organization of additional services in a hotel enterprise and ways to improve it
Кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Готельно-ресторанна справа” зі спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2022.
Keywords: послуга; готельна послуга; додаткова готельна послуга; готельний продукт; гостинність; коворкінг; CRM-система