Дослідження умов для вибору засобів Інтернет-реклами підприємства - Лук’янченко Ольга Олександрівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Розкрито поняття, сутність та значення Інтернет-реклами; розглянути класифікацію та види засобів Інтернет-реклами. Наведено характеристику критеріям вибору ефективних засобів Інтернет-реклами. Здійснено оцінку сучасного стану ринку Інтернет-реклами за 2020-2024 рр. Проаналізовано конкурентне середовище на ринку поштових послуг і розглянути особливості рекламної діяльності «Нова Пошта». Досліджено умови для вибору засобів інтернет-реклами цієї компанії. Проведено первинне маркетингове дослідження і проаналізовано результати анкетного опитування користувачів послуг компанії «Нова Пошта». На цій основі сформульовані рекомендації стосовно вибору ефективних засобів Інтернет-реклами для компанії «Нової Пошти».
Research of conditions for choosing Internet advertising tools for an enterprise
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною в програмою "Реклама у бізнесі" зі спеціальності 061 "Журналістика". ‒ Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025
Keywords: Інтернет-реклама; підприємство; засоби Інтернет реклами; ринок; конкурентне середовище; рекламна діяльність