Розвиток віртуального туризму у світі та в Україні - Слюсарчук Аліна Русланівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
У кваліфікаційній роботі розглядаються сутність, історія, види віртуального туризму, віртуальні музеї як об’єкти віртуального туризму. Проаналізовано стан розвитку віртуального туризму у світі та в Україні. Окреслено напрямки світового розвитку віртуального туризму. Визначені передумови та перспективи розвитку віртуального туризму та віртуальних музеїв в Україні.
Virtual Tourism Development in the World and in Ukraine
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня «бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023.
Keywords: туризм; віртуальний туризм; віртуальний тур; віртуальний музей