Феномен розвитку індустрії гостинності в Об'єднаних Арабських Еміратах - Резниченко Володимир В’ячеславович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Робота присвячена дослідженню розвитку індустрії гостинності в Об'єднаних Арабських Еміратах як прикладу ефективного поєднання стратегічного планування, туристичної політики та інноваційного управління. У роботі розглянуто сутність, структуру та особливості галузі в умовах глобалізації, виявлено сучасні тенденції та ключові чинники успіху на міжнародному рівні. Досліджено досвід готельно-ресторанного комплексу «Atlantis The Palm», проаналізовано його управлінські стратегії, конкурентні переваги та інновації, що формують високий рівень сервісу. Запропоновано рекомендації щодо підвищення ефективності готелю через цифровізацію, сталий розвиток та адаптацію до нових викликів
The phenomenon of the development of the hospitality industry in the United Arab Emirates
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025
Keywords: індустрія гостинності; Об'єднані Арабські Емірати; готельний бізнес; інновації; стратегія; конкурентоспроможність; сталий розвиток