Модель обслуговування гостей гірськолижного готелю - Вергун Павло Дмитрович (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
Дипломна робота присвячена дослідженню моделі обслуговування гостей гірськолижного туризму з метою підвищення якості та ефективності обслуговування на гірськолижних курортах. У роботі розглянуті основні поняття та принципи моделі обслуговування, її види та функції, а також вплив моделі обслуговування на якість гірськолижного туризму. Проведено аналіз існуючих моделей обслуговування з виявленням проблем та недоліків на прикладі конкретного гірськолижного курорту. Розроблена нова модель обслуговування, яка враховує виявлені проблеми та відповідає потребам сучасних туристів. Для впровадження та популяризації цієї моделі запропоновані стратегії та методи, що сприятимуть поліпшенню якості обслуговування та збільшенню конкурентоспроможності гірськолижних курортів. Результати дослідження можуть бути використані для практичного впровадження в сфері гірськолижного туризму з метою поліпшення якості обслуговування та задоволення потреб сучасних туристів.
Model of service for guests of ski hotel
Кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024
Keywords: модель обслуговування; гірськолижні курорти; якість обслуговування; стратегії