Порівняння методів оптимізації коду та графіки для ігор, розроблених за допомогою рушія Unity - Левкович Юрій Віталійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню методів оптимізації коду та графіки для комп’ютерних ігор, розроблених за допомогою рушія Unity. У роботі проаналізовано сучасні методи оптимізації для покращення родуктивності та якості графіки в іграх, а також проведено порівняння ефективності різних технік. Основну увагу приділено практичній реалізації оптимізації коду та графіки в рамках тестової гри, створеної в Unity. Обсяг роботи: − Кількість сторінок: 54 − Кількість рисунків: 6 − Кількість таблиць: 0 − Кількість додатків: 1 − Кількість джерел: 17
Comparison of code and graphics optimization methods for games developed using the Unity engine
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною програмою "Комп'ютерні науки" зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: оптимізація коду; оптимізація графіки; Unity; ігровий рушій; продуктивність; комп’ютерні ігри; програмування; графіка; геймдизайн; тестова гра