Криза в туризмі - Тарасюк Вероніка Сергіївна (Львівський торговельно-економічний університет, 2022)
У роботі розглянуто теоретичні та прикладні аспекти кризи та її впливу на туристичну галузь країн світу. Цілі роботи полягають у аналізі, оцінці та систематизації досліджень щодо джерел виникнення ризиків у туризмі, кризових ситуацій, які вони спричиняють, та обґрунтуванні інструментів антикризових програм. Проаналізовано існуючі підходи до визначення та класифікації кризи. Розглянуто та проаналізовано військово-політичну нестабільність та тероризм як чинники впливу на туристичні потоки. Аргументовано необхідність запровадження та використання антикризових програм для покращення туристичного іміджу території.
Crisis in tourism
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2022
Keywords: криза у туризмі; військово-політична нестабільність; тероризм у туризмі; антикризові програми