Формування стратегії маркетингу для окремих сегментів ринку банківських послуг - Романович Андріана Григорівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі розглянуто сутність сегментації ринку в маркетинговій діяльності. Проведено аналіз основних тенденцій розвитку вітчизняного ринку банківських послуг. Здійснено підбір складових стратегій маркетингу із врахуванням специфіки цільових сегментів місцевого населення. На підставі даних власного соціологічного дослідження сформовані вподобання клієнтів банківських послуг. Виявлено специфіку діяльності АТ КБ «Приватбанк» при формуванні стратегії маркетингу і досліджено ставлення клієнтів, які надаються окремим сегментам ринку банківських послуг. На цій основі обґрунтовані напрями формування стратегій маркетингу для зміцнення позицій банку в цільових сегментах банківського ринку.
Formation of a marketing strategy for certain segments of the market of banking services
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо–професійною програмою «Маркетинг» зі спеціальності 075 «Маркетинг». – Львівський торговельно–економічний університет. Львів. 2024
Keywords: стратегія; банківський маркетинг; сегментація; сегментація ринку; соціологічне дослідження