Сучасний стан та напрями розвитку гастрономічного туризму у західній Україні - Богуш Христина Ярославівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2022)
У роботі розглянуто теоретичні аспекти поняття гастрономічного туризму та його види. Охарактеризовано умови і фактори розвитку гастрономічного туризму. Розглянуто і проаналізовано сучасний стан розвитку гастрономічного туризму, зокрема, в Україні та туристичні маршрути досліджуваної категорії. Висвітлено проблеми та перешкоди, щодо розвитку гастрономічного туризму та запропоновано низку тенденцій перспективи розвитку гастрономічного туризму у західній Україні
Current state and directions of gastronomic tourism development in western Ukraine
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2022
Keywords: туристичний маршрут; гастрономічний туризм; туристичний ресурс; гастрономічний продукт; винний туризм